KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Alla resultat 2022

Samtliga årets tävlingar finns nu sammanställda här, alla som tävlat under året får gärna kolla igenom listan och höra av sig ifall de ser något fel så att vi får det rätt till årsberättelsen.

Totalt har det varit åttiotre tävlingsstarter under året fördelat på trettiofem lyftare, tio damer och tjugofem herrar, dessa siffror är nog all-time high för klubben! Årets mest tävlingsivriga var Jacob Fagerholm med sex tävlingsstarter.

Vi har under året haft sex FM-starter vilka gav två guld, ett silver och ett brons. Internationellt har vi haft fyra EM-starter vilka gav två silver, och tre VM-starter vilka gav ett silver.

Vi har ordnat sju tävlingar fördelat på fyra klassiska och tre utrustade, SFIM i klassisk  och utrustat bänkpress, ÅM i utrustad och klassisk styrkelyft, ÅM i klassisk och utrustat bänkpress samt klubbtävling i klassisk styrkeyft.

För skojs skull brukar vi också räkna ut medelvikten på alla våra tävlande över alla tävlingar vilket i år stannade på 89,51kg, Kenta var tyngst med 142,49kg medan Marcela varit lättast med 54,70kg. Klas var äldst, född -42 medan en lång rad lyftare födda -05 får stå för framtiden.

WWW.KRAFTSPORT.NU