KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Marcela och Stina tävlar på EM i klassisk styrkelyft

Europamästerskapen i klassisk styrkelyft pågår för fullt i Estniska Tartu och ÅKK har två lyftare med under tävlingarna, Marclea Sandvik i 52kg klassen och Stina Lindell i 63kg klassen.

Marcela ligger sjua i förhandsanmälningarna, kan hon prestera i nivå med personbästat på 330kg så har hon chans att plocka ett par placeringar men någon medaljplats totalt lär hon inte komma upp till om inte någon av de andra helt bommar ut sej ur tävlingen. I bänken bör hon dock kunna vara med och slåss om delgrensmedalj.

Stina ligger också hon sjua i förhandsanmälningarna och också hon behöver prestera i nivå med personbästat eller en bit över för att ta sej uppåt i resultatlistan, hon har dock sett väldigt stark ut på träningen så vi hoppas naturligtvis att hon skall göra just det! Eventuellt så kan hon vara med och kriga om en delgrensmedalj i marklyftet.

Man kan följa tävlingarna live via webben, länk till sändningarna hittar man här. Marcela tävlar på onsdag med början efter klockan 12:00 finks tid, Stina tävlar på torsdag med början klockan 11:00 finsk tid, kompletta tidtabeller hittar man här.

Med på resan i from av landslags coach är Kennet "Kenta" Sandvik.

WWW.KRAFTSPORT.NU