KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

ÅKK Klubbtävling i bänkpress med skjorta

Vi körde idag en liten bänktävling med utrustning, fyra lyftare kom till start. Marcela Sandvik passade på att testa formen inför veteran EM om ett par veckor, hon tävlade i 52kg klassen och satte ingången på 107,5kg utan problem, likaså kom 112,5kg bra i andra och hon valde sedan att försöka bättra på sitt eget åländska veteranrekord i klassen genom att lasta 118kg till sista lyftet, tyvärr orkade hon inte hela vägen med den vikten idag.

Erika Gadzova tävlade i 57kg klassen och bättrade på sitt personbästa efter att ha klarat först 80kg i sitt första lyft och sedan 85kg i andra. Till tredje lyftet begärde hon upp 90kg men det gick inte.

Jimmy Pero och Anders Johansson tävlade i 105kg klassen, Jimmy klarade också han sina två första lyft på 165kg och 172,5kg men sedan tog det stop då han begärde upp personbästavikten 180kg till sista lyftet. Anders klarade också han sina två första lyft på 182,5kg och 185kg men lyckades inte heller han med sista lyftet på 187,5kg. Anders 185kg är nytt åländskt veteranrekord i klassen.

Som vanligt stort tack till de som var med och hjälpte till under dagen, passare, domare och sekretariat!

WWW.KRAFTSPORT.NU