KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Munkjacka med ÅKK-tryck

Om det finns tillräckligt stort intresse (+15st) så kommer vi att beställa munkjackor med ÅKK-tryck. Detta innebär svart jacka av den typ ni ser nedan med ÅKK logo på ryggen och ÅKK tryck på ena ärmen. Pris för detta är 60€ (5€ går till ÅKK)

Som tillval så kan man få sitt namn tryckt på bröstet (max 12cm), då tillkommer 3,50€.

Beställningen går via TEXTILTRYCKARNA på Västra utfarten och de har flera storlekar inne som man kan komma in och pröva för att se att man får rätt storlek. (skall finnas från S-XXXXL, ~178cm och 90kg Johan passar bra i en L).

UPDATE: Beställningen av jackorna är nu gjord enligt listan från gymmet. En ny lista på vad alla skall betala kommer upp inom kort, utgångspriset för tröja + tryck på rygg och ärm var 60€, tillägg för namn på bröstet är 3,50€, kolla på listan i gymmet under ’Summa att betala’ för att se vad din beställning blev att kosta eller maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Leverans sker så snart de dyker upp!

För att det skall gå smidigt så vill vi att ni betalar in summan så snart som möjligt till klubbens konto: 557804-414794, ange referensnummer 5050.


WWW.KRAFTSPORT.NU