KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

ÅMT kund? Sponsra ÅKK, gå med i HEMMALAGET!

ÅKK har ingått ett sponsoravtal med med Ålands mobiltelefon, ÅMT, vilket innebär att deras kunder kan välja att sponsra ÅKK genom att bli en Supporter. Detta gör man genom att:

SMS:a KRAFTSPORT till 0457-00SPONS (0457-0077667)

OBS! Du betalar inget extra för detta, ÅMT står för sponsringen som består av en återbäring på 10% av kostnaden för de samtal som Supportrarna ringer för från ÅMT:s nät. Återbäringen utbetalas till ÅKK.

Endast Supportrar med ÅMT-abonnemang, eller som byter till ÅMT:s abonnemang, samt är anslutna till detta avtal räknas. För varje Supporter som byter mobilabonnemang från konkurrerande mobiloperatör till ÅMT utbetalas 40 EUR.

Vill du veta mera om hur detta fungerar eller hur du byter mobiloperatör, tag en titt på www.hemmalaget.ax där finns all info!

För att avtalet skall träda ikraft krävs det att vi har minst 20 supporters knutna till oss så vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt väljer att hjälpa oss genom att göra denna enkla sponsring, pengarna går oavkortat till vår tävlingsverksamhet!

Jag kommer att hänga upp info i gymmet och även fixa så att det finns infoblad där som man kan plocka med sej och hänga upp t. ex. på jobbet.

WWW.KRAFTSPORT.NU