KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Ny hemsida!

Hemsidan har varit uppbyggd på mer eller mindre samma sätt sedan den först kom till i februari 2002, layouten har sett likadan ut sedan 25 april 2004 så det började bli dags att göra om lite. Jag har nu lagt upp sidan på ett webhotell med stöd för databaser och CMS-verktyget Joomla, får tacka Ålcom som stått med hemsideutrymme under snart tio år!

I och med att att innehållet nu ligger i en databas så kan man söka på innehållet och administrationen av sidan är nu webbasead. Har dock försökt att inte ändra allt för mycket på upplägget, menyn finns numera uppe istället för på sidan men Aktuellt och Träningdagböckerna finns fortfarande kvar till höger, kommer också att se till att senast utlagda klipp på vår You-tube finns med där plus att vi kan köra lite olika frågor till våra besökare. Jag har också lagt upp en Facebook-sida där jag kommer att lägga ut en del nyheter, klicka Gilla så får du in det på din Facebooksida!

På startsidan kommer alla nyheter att dyka upp, dock så kan de försvinna i och med att deras nyhetsvärde minskat medan andra hänger kvar länge, alla nyheter som läggs upp kommer dock att finnas samlade under menyn Nyheter så att man lätt kan gå in och kolla upp saker.

Övriga nyheter är att det nu finns ett nytt Forum, det gamla kommer att stängas, har lagt upp det så att man inte behöver registrera sej eller logga in för att posta. Dock så kan jag lägga upp användare för de av klubbens medlemmar som är sugna, då får man också tillgång till ett internt forum där man kan diskutera sånt som rör klubben och som kanske inte alla behöver se.

Under Arkiv så hittar man en komplett kopia av den gamla sidan så där kan man gå in och kolla upp allt som funnits på den.

SFI sidan finns också fortfarande kvar, där finns info om kommande SFI-tävlingar, rekord och annat.

Hör av er om ni tycker att något i upplägget eller layouten verkar konstigt, man blir lite hemablind när man sitter och fipplar.

/JohanL

WWW.KRAFTSPORT.NU