KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Helgens andra klubbtävling

Helgens andra tävling hade bara fyra deltagare, men det plockades ändå en hel del rekord, Sandra Lönn tävlade för andra dagen i rad. Siktet var inställt på ett bra resultat i bänken så hon inledde med symboliska 110kg i knäböj. I bänken valde hon att gå in riktigt tungt, ett halvt kilo över hennes eget SFI-rekord på 190kg. Hon klarade 190,5kg i första lyftet och ökade sedan på till 200kg en vikt som hon fik upp båda gånger men underkänt pga lite sänkning på vägen. I marken avslutade hon med att putsa sitt nysatta markrekord från gårdagen med ytterligare ett halvt kilo genom att klara 161kg, totalt gav det 461,5kg.
Hannes Immonen var den ende av dagens deltagare som inte tävlade igår och han gjorde en riktigt bra tävling med nya personliga rekord i alla moment i och med serien 215kg i knäböj, 155kg i bänkpress och 240kg i marken vilket gav fina 610kg totalt i 93kg klassen.
Jesper Svanfelt var kanske mest med som utfyllnad för att få med lite lyftare och han valde att väga in i 105kg klassen idag, vikt 93,3kg. I knäböjen gjorde han 180kg, i bänken blev det 150kg och i marken kunde han inte åta bli att ge sej på Jimmy Peros SFI-rekord i klassen på 292,5kg och han drog relativt enkelt 293kg i sitt andra lyft trotts gårdagens urladdning.
Klas Helén gjorde också en bra tävling där han bättrade på samtliga sina egna SFI-rekord i och med serien 130kg i knäböj, 122,5kg i bänkpress och 140kg i marken vilket gav 392,5kg totalt.
Se samtliga resultat från dagen.
Nästa tillfälle att se styrkelyft här hemma på Åland är SFI-mästerskapen i styrkelyft den 3 december före det har vi dock både VM i styrkelyft och SM i bänkpress att se framemot under november.

WWW.KRAFTSPORT.NU