KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Rekordstort antal ÅKK-lyftare till junior FM i klassisk styrkelyft

Hela nio ÅKK-lyftare finns med i anmälningslistorna till årets junior FM i klassisk styrkelyft som avgörs i Påmark den 27-29 januari. Detta är utan jämförelse det störst antalet ÅKK lyftare på ett och samma FM, riktigt roligt att många juniorer kom till skott och började tävla under förra året samt att de nu också väljer att tävla på nationella mästerskap!

I U18 års klassen finns Vanessa Rosbäck finns med i 63kg klassen med sju deltagare, Otto Sjuls i 83kg klassen med nio deltagare, Lucas Fogde i 93kg klassen med åtta deltagare och Liam Welin är ensam lyftare i 120kg klassen.

I U23 års klassen är Emil Högbäck med i 74kg klassen där sex lyfftare är anmälda, Hector Bergman och Kasimir Portin finns med i 83kg klassen med sju deltagare samt Lukas Dimic och Aaron Nordbergi 120kg klassen med fem deltagare.

Totalt 143 stycken lyftare är anmälda till tävlingarna, alla anmälningar hittar man här och tidtabellerna hittar man här.

Vanessa tävlar under fredagen med början klockan 18:00, alla killarna tävlar under lördagen, Otto är först ut redan klockan 09:00, Lucas, Liam, Emil, Kasimir och Hector börjar tävla 14:00 medan Aaron och Lukas dyker upp 18:30.

Live stream från tävlingarna kommer att dyka upp här.

 

WWW.KRAFTSPORT.NU