KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Alla resultat 2021

Samtliga årets tävlingar finns nu sammanställda  här, alla som tävlat under året får gärna kolla igenom listan och höra av sej ifall de ser något fel så att vi får det rätt till årsberättelsen

Totalt har det varit femtio tävlingsstarter under året fördelat på tjugotre lyftare, sju damer och sexton herrar. Årets mest tävlingsivriga var Ann-Sofi Boman med fem tävlingsstarter.

Vi har under året haft elva FM-starter vilka gav fem guld och tre brons. Internationellt så har vi haft två EM starter, som gav ett brons, och tre VM starter, som gav två brons.

Vi har ordnat fem tävlingar fördelat på tre klassiska och två utrustade, ÅM i utrustad och klassisk styrkelyft, ÅM i klassisk bänkpress samt klubbtävling i klassisk och utrustad bänkpress. ÅM i utrustad bänkpress uteblev då det inte fanns några anmälda till tävlingen.

För skojs skull brukar vi också räkna ut medelvikten på alla våra tävlande över alla tävlingar vilket i år stannade på 91,20kg, Ove var tyngst med 148,90kg medan Marcela varit lättast med 51,40kg.

 

WWW.KRAFTSPORT.NU