KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Följ Marcela och Kenta från VM i bänkpress

I morgon söndag tävlar både Marcela och Kenneth "Kenta" Sandvik på VM i bänkpress som avgörs i Vilnius, Litauen. Både klassiska VM och VM med utrustning avgörs samtidigt och både Marcela och Kenta tävlar i den utrustade tävlingen.

Marcela tävlar i damernas -52kg klass där fyra lyftare finns med i förhandsanmälningarna där både en ukrainska och en rysska är anmälda på vikter som ligger en bra bit över Marcelas personbästa. Hon bör dock ha goda chanser att plocka hem ett brons och kanske överraskar någon av de andra negativt så att hon kan vara med och kämpa om ädlare valörer.

För Kentas del så är det herrarnas +120kg klass som gäller, där finns tio lyftare anmälda och Kenta ligger mitt i fälltet. Det skall bli intressant att se om Kenta återigen kan prestera på topp då det gället samt om det kan räcka hela vägen upp till övre delen resultatlistan.

Livestream från tävlingarna hittar du via denna sida, Marcela tävlar i morgon med start efter klockan 13:00 medan Kenta startar efter klockan 17:00.

WWW.KRAFTSPORT.NU