KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Info från ÅKKs budgetmöte 2021

ÅKK styrelsen hade under kvällen det årliga budgetmötet där vi lade upp planerna för 2022.

Vi spikade redan nu en rad tävlingsdatum utöver de som blev bestämda redan på årsmötet. ÅKK kommer att arrangera SFIM i bänkpress den 20 augusti (Obs, ändrat datum, inte längre 9 april som först planerat), Åländska mästerskap i styrkelyft den 14 maj, Åländska mästerskap i bänkpress den 10 september samt en klubbtävling i styrkelyft den 29 oktober. SFIM och styrkelyften siktar vi på att hålla uppe i Idrottsgårdens stora sal, medan de övriga troligen blir nere i gymmet. Naturligtvis kan det ordnas flera tävlingar utöver detta, men nu har alla datum att sikta på. Tävlingskalendern är uppdaterad.

Vi beslutade också att hålla kvar juniorstipendiet i budgeten för 2022, läs mer här.

Då det kommit in flera förfrågningar från både skolor, föreningar och enskilda personer kring hjälp med att komma igång med att tävla i styrkelyft men även att komma igång med allmän gymträning. För att förtydliga hur vi ser vår roll samt hur vi kan hälpa så får man gärna läsa närmare om vårt "Mål med verksamheten" samt "Info för dej som vill börja med styrkelyft" på den här sidan.

Relaterat till ovanstående så siktar vi på att få till någon form av nybörjartillfällen som riktar in sej just på de som vill börja tävla redan under början av nästa år, mer info kommer då detaljerna klarnar.

Vi gjorde även den ekonomiska budgeten för 2022 och nästa steg är att lämna in ansökan om verksamhetsbidrag för 2022.

 

WWW.KRAFTSPORT.NU