KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

ÅKK årsmöte 2020

I vanliga fall hålls årsmötet i mars-april, men på grund av vårens Coronasmitta valde styrelsen att skjuta på mötet och det hölls istället nu idag den 18/6.

Vi samlades på Idrottsgården och elva medlemmar deltog på mötet, tack till alla som var där!

Mötet gick igenom de stadgenliga ärendena och den sittande styrelsen återvaldes för 2020. Emil Sundberg fortsätter som ordförande, Paulina Lindblad är vice ordförande, Ove Lehto sekreterare, Kenneth "Kenta" Sandvik kassör, Niclas Strand och Johan Lehto är övriga medlemmar.

Medlemsavgiften hålls kvar på samma som tidigare, 8€ för understödande medlemmar, 15€ för tävlande juniorer upp t.o.m U18 och 30€ för övriga tävlande. Om du inte redan betalat för i år så är kontonummer t FI0255780440014794. OBS! Ange namn, födelseår och hemkommun då du betalar och ge om möjligt 5555 som referensnummer.

Coronan drabbade också vårens tävlingar där både Åländska mästerskapen i styrkelyft och SFIM i bänkpress fick ställas in. Vi hoppas att läget skall vara stabilt till hösten och planerar att det skall gå att genomföra tävlingar då. Om inget ändrar är målet att vi skall köra ÅM i styrkelyft lördagen den 5/9 och ÅM i bänkpress den 7/11. SFIM i bänkpress skjuts upp till nästa år medan SFIM i styrkelyft är planerat att hållas den 10 oktober i Hangö, om arrangören känner att det kommer att vara möjligt.

Direktivet från förbundet gällande Finska mästerskapen i utrustad bänkpress som är planerat att hållas här i Mariehamn den 12-13 december är att vi skall fortsätta att planera tävlingen. Vi önskar därför att alla medlemmar bokar in den helgen i sina kalendrar, vi kommer att behöva många hjälpande händer!

Verksamhetsberättelse för 2019 hittar du här.

WWW.KRAFTSPORT.NU