KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Alla tävlingar 2019

Som vanligt så har Ove sammanställt listan över samtliga ÅKK-lyftares tävlingar under året, du hittar den här. Alla som tävlat under året får gärna kolla igenom listan och höra av sej ifall de ser något fel så att vi får det rätt till årsberättelsen!

Totalt har det blivit 78 tävlingsstarter under året fördelat på 30 lyftare, nio damer och tjugoen herrar. Ivrigaste tävlande har Ove varit med åtta tävlingsstarter.

Medaljskörden nationellt och internationellt har i år varit lite mindre än tidigare år på grund av att det har varit ett skadedrabbat år för bland annat Marcela och Kenta medan Ove inte tävlat internationellt under året. Med sju FM-guld, fyra FM-silver, två EM-silver och ett VM-brons så är det ändå allt annat än dåligt.

Vi har ordnat sex tävlingar på hemma plan, ÅM i bänkpress och styrkelyft både klassiskt och med utrustning samt två klubbtävling i klassisk styrkelyft.

För skojs skull brukar vi också räkna ut medelvikten på alla våra tävlande över alla tävlingar vilket i år stannade på 92,54kg, Ove var tyngst med 153,15kg medan Marcela varit lättast med 51,49kg.

WWW.KRAFTSPORT.NU