KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

ÅKKs juniorstipendie finns att söka för 2019

För den som vill tävla i styrkelyft så blir det en del kostnader i form av tävlingslicens, inköp av tävlingsgodkänd utrustning samt eventuella resekostnader. För ungdomar/juniorer så kan dessa kostnader vara avskräckande och man väljer att inte tävla. Under förra året så valde styrelsen att avsätta pengar för att införa ett juniorstipendie som kan sökas av både nya och aktiva juniorer med mål att tävla för ÅKK inom styrkelyft eller bänkpress. Vi har valt att fortsätta med stipendiet under 2019 och ilkoren för stipendiet samt instruktioner för hur ansökan görs finns nedan, men tveka inte att prata med någon i styrelsen om du har frågor!

Ålands Kraftsportklubbs (ÅKKs) juniorstipendie ger möjlighet för klubbens juniorer (upp till u23) att ansöka om ekonomiskt stöd för sin tävlingssatsning i styrkelyft/bänkpress inom Finlands Styrkelyftförbund.

Villkor:
- junioren skall vara aktiv som tävlande inom ÅKK, alternativt ha för avsikt att göra sin första tävling i samband med att ansökan lämnas in (Finlands Styrkelyftförbunds dopingavtal samt ÅKKs tävlingsavtal underskrivet).
- ansökan skall göras skriftligen, fritt formulerad via e-post till klubbens styrelse på adressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., i ansökan skall framgå summa och syfte.
- först och främst prioriteras ekonomiskt understöd för juniorens tävlingssatsning, t.ex. tävlingslicens, resekostnader, inköp av tävlingsutrustning etc.
- ÅKKs styrelse tar beslut om ansökan beviljas och meddelar den sökande, ansökan kan beviljas både till fullo eller delvis beroende på styrelsens beslut. Utbetalning sker mot kvitto.
- en enskild person kan beviljas två enskilda stipendier per år.

WWW.KRAFTSPORT.NU