KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Alla tävlingar 2018

Ove har i vanlig ordning sammaställt listan över samtliga ÅKK-lyftares tävlingar under året, du hittar den här. Alla som tävlat under året får gärna kolla igenom listan och höra av sej ifall de ser något fel så att vi får det rätt till årsberättelsen!

Totalt har det blivit 86 tävlingsstarter under året fördelat på 26 lyftare, sex damer och tjugo herrar. Ivrigaste tävlade har Marcela varit med hela tolv tävlingsstarter! Medaljskörden nationellt och internationellt har i vanlig ordning varit exceprionell med sex FM-guld, fyra FM-silver och två FM-brons samt ett VM-guld, två VM-silver, ett EM-guld och ett EM-brons!

Vi har ordnat sju tävlingar på hemma plan, SFIM i styrkelyf, både klassiskt och med utrustning, ÅM i bänkpress och styrkelyft, både klassiskt och med utrustning samt en klubbtävling i klassisk styrkelyft.

För skojs skull brukar vi också ränka ut medelvikten på alla våra tävlande över alla tävlingar vilket i år stannade på 90,51kg, Ove var tyngst med 163,23kg medan Marcela varit lättast med 51,31kg.

WWW.KRAFTSPORT.NU