KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Största SFI-mästerskapet någonsin, 51 lyftare gör upp i Mariehamn lördagen den 27/10

Igår var sista anmälningsdagen för årets SFI-mästerskap i styrkelyft och intresset är rekordstort då hela 51 lyftare är anmälda. I vanlig ordning så blir det två olika tävlingar under dagen, en klassisk och en med utrustning och som vanligt så är det den klassiska tävlingen som är störst med hela 47 lyftare medan utrustningstävlingen endast har fyra anmälda lyftare.

Detta är det största antalet lyftare någonsin på ett SFI-mästerskap och också en av de största tävlingarna någonsin som arrangerats på Åland sett till antalet lyftare, Femton lyftare kommer att tävla för ÅKK under dagen och i vanlig ordning så är det allt från rutinerade landslagslyftare till lyftare som gör sin första tävling som finns med! Kompletta anmälningslistor hittar du här.

Tävlingarna hålls uppe i stora hallen på Idrottsgården i Mariehamn lördagen den 27/10, tävlingsstart är 11:00 (invägning för de tävlande, se info här) och vi förväntar oss att tävlingen håller på ända mot sex-tiden, gott om tid att slinka in en sväng under dagen och kolla in lite tunga lyft med andra ord!

WWW.KRAFTSPORT.NU