ÅKK - Inofficiellt klubbmästerskap i Bodybuilding 2005...   www.kraftsport.nu  
 
   ÅKK hade julfest lördagen den 17 december. Vi träffades i salen för lite aktiviteter bland annat lite posering av några av medlemmarna. Då detta hamnar under kategorin "väldigt oseriöst" så vill jag börja med att tacka alla som ställde upp!
   Man kan väll konstatera att ingen direkt hade satsat stenhårt på detta utan det var nog mera "kom som du är" och med glimten i ögat som gällde. Deffen bestod väll i bästa fall i att inte ha ätit något sedan frukost, färgen var naturligt vinterblek för de flesta och poseringen fick bestå av några personliga favoriter. Man kan väll konstatera att Svenne var hårdast av alla och den ende som kunde visa upp mer än en magruta. Kenta hade de vassaste vaderna och några hade i sann Olympiaanda offrat den smala midjan till förmån för massa.
   Då vi inte hade någon kvalificerad domare på plats så avgjordes ÅKKs väldigt inofficiella KM i bodybuilding 2005 av hemsidans besökare genom en omröstning under ca två veckors tid. Här nedan kan du se resultatet, totalt var det 786 personer som röstade, Kenta vann helt överlägset med hela 55% av rösterna, Johan tvåa på 17% och Ove trea med 14%. Man kan väll i och med Kentas överlägsenhet konstatera att här, liksom på andra stora tävlingar så som Mr. Olympia, Arnold Classic osv, så gick massa före form. Intresset för tävlingen var också större än väntat, sidan laddades under tiden för röstningen över 7700 gånger!

Stort Grattis till Kenta i alla fall!

>>Klicka på bilderna för att se en större<<

Kenta "för 7år sen var jag stenhård" Sandvik (148,15kg)

Anders "GrippKing" Johansson (99,7kg)

Svenne "4%bodyfat" Elfberg (59,75kg)

Ove "Wide load" Lehto (141,45kg)

Thomas "192,5kg bänk" Mickelsson (86,5kg)

Kruger "200kg mark" Fredricksson (79,45kg)

Pontus "75kg" Lindroos (78,15kg)

K-J "Batman" Sommarström (128,6kg)

Johan "som borde träna ben" Lehto (85,7kg)

Röstningen avslutad

  Detta är en undersida till Ålands Kraftsportklubbs hemsida www.kraftsport.nu  

Antal besök sedan 18 dec 2005: st